bedrijven

Kanbier’s Dochter heeft uitgebreide mogelijkheden voor bedrijven. Voor allerlei bedrijven en instellingen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, maar ook in Noordwijk verzorgen wij met grote regelmaat de aankleding en boeketten voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, presentaties en jubilea van medewerkers en relaties.

Wij kunnen er voor zorgen dat de zorg die een ondernemer steekt in zijn organisatie, wordt doorvertaald naar details zoals de bloemen in het bedrijf en/of kantoor of een indrukwekkend relatiegeschenk.

Wekelijks verse boeketten op abonnementsbasis

Ook voor het wekelijks leveren van verse boeketten op bijvoorbeeld een abonnementsbasis, is Kanbier’s Dochter de geschikte partner. Wij dragen zorg voor de wekelijkse levering van boeketten compleet geschikt in vazen. Deze worden voor je op een dag naar wens omgewisseld waardoor je er geen omkijken naar hebt. Uiteraard altijd met verse kwaliteit, creativiteit en uitstraling die je van ons gewend bent.

Bestellen kan gemakkelijk via onze website, telefonisch of via email. Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis. Wij bezorgen gratis vanaf €20,- in de regio van Leiden. Bestellen op factuur is bij ons geen enkel probleem.