bedrijven

Kanbier’s Dochter bloemen & planten heeft uitgebreide mogelijkheden voor bedrijven. Voor diverse bedrijven en instellingen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, maar ook in Noordwijk verzorgen wij vanuit onze bloemenwinkel met grote regelmaat de aankleding en bloemen voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, presentaties en jubilea van medewerkers en relaties.

Wij kunnen er voor zorgen dat de zorg die een ondernemer steekt in zijn organisatie, wordt doorvertaald naar details zoals de bloemen in het bedrijf en/of kantoor of een indrukwekkend relatiegeschenk.

Wekelijks verse bloemen op abonnementsbasis

Ook voor het wekelijks bezorgen van verse bloemen en/of planten op bijvoorbeeld een abonnementsbasis, is Kanbier’s Dochter de geschikte partner. Wij dragen zorg voor de wekelijkse levering van boeketten compleet geschikt in vazen. Deze worden voor je op een dag naar wens omgewisseld waardoor je er geen omkijken naar hebt. Uiteraard altijd met verse kwaliteit, creativiteit en uitstraling die je van ons gewend bent.

Bestellen kan gemakkelijk via onze website, telefonisch of via email.
Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis.

Wij bezorgen bloemen gratis vanaf € 20,- in de regio van Leiden. Bestellen voor bedrijven op factuur is bij ons geen enkel probleem.

Bestellen
Contact
Galerij