bedrijven

Kanbier’s Dochter bloemen & planten biedt uitgebreide mogelijkheden voor bedrijven. We verzorgen regelmatig de aankleding en bloemarrangementen voor diverse bedrijven en instellingen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en zelfs in Noordwijk, vanuit onze bloemenwinkel.

Wij begrijpen dat de zorg die een ondernemer besteedt aan zijn organisatie ook tot uiting moet komen in details zoals bloemen in het bedrijf of kantoor, en indrukwekkende relatiegeschenken.

Daarnaast zijn we de ideale partner voor wekelijkse leveringen van verse bloemen en/of planten op abonnementsbasis. We zorgen voor de wekelijkse bezorging van boeketten die al in vazen zijn geschikt. Op de gewenste dag nemen we de vazen weer mee en vervangen ze door nieuwe, zodat je er geen omkijken naar hebt. Uiteraard kun je altijd rekenen op de verse kwaliteit, creativiteit en uitstraling waar we om bekend staan.

Bestellen is eenvoudig via onze website, telefonisch of per e-mail. Als je voor 12 uur bestelt, wordt het nog dezelfde dag bezorgd.

Voor bestellingen van bloemen met een waarde van € 25,- of meer bezorgen we gratis in de regio Leiden. Bedrijven kunnen bij ons gemakkelijk op factuur bestellen, geen enkel probleem.